BEDRIJFSPROFIEL

Bedrijfsprofiel

Een fraaie vrijstaande woning, een opvallend bedrijfspand of zelfs een compleet nieuw schoolgebouw: wij maken het voor u waar. ‘Wij’, dat zijn Henk en Gerard de Boer van bouwbedrijf E. de Boer & Zn. uit Steenwijk. Twee broers uit een oud aannemersgeslacht met decennia ervaring in de wereld van de bouw. Samen met onze medewerkers lossen wij problemen op en maken we dromen waar. Ons team van bouwvakkers bestaat uit een goede mix van betrouwbaarheid en ervaring en dynamische frisheid.

Samen verzorgen we de nieuwbouw en verbouw van woningen, doen we renovatiewerk en zijn we actief in de utiliteitsbouw. We bouwen onder meer kantoorpanden, opslagloodsen en publieke gebouwen. Daarnaast zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor service en houden we ons bezig met onderhoud. Dat doen we in de omgeving van Steenwijk, maar ook in andere delen van Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland.

De klant centraal

Bij alles wat we doen staat onze klant centraal. Dat is niet zomaar een kreet. Onze klantenkring bestaat uit tal van particulieren, bedrijven en instellingen en voor veel van hen werken wij al jaren. Geen toeval, want wij hechten aan langdurige en duurzame relaties. Wij investeren in onze opdrachtgever en proberen het bedrijf te leren kennen. Heeft een klant bijvoorbeeld een deur die telkens klemt, dan komen wij niet alleen om het op te lossen, maar ook om uit te zoeken hoe dat komt. Op die manier voorkomen we problemen en extra onderhoud in de toekomst.

Aannemersbedrijf E. de Boer & Zn. is aangesloten bij Bouwgarant. Daarnaast zijn we een erkend leerbedrijf en in het bezit van het VCA** certificaat.

Afbeelding1
WhatsApp Image 2017-11-23 at 19.03.16