CALAMITEITENDIENST

Schade? Wij lossen het op!

E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V. is gecertificeerd om schade te herstellen voor verzekeraars. Bij onder meer stormschade, waterschade, inbraakschade en brandschade maken wij het weer als nieuw. Wij doen dit al jaren en we doen het graag. Ook voor u. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Voor verzekeraar Achmea, dat bestaat uit onder meer Centraal beheer, FBTO, Interpolis en Avero, doen we dat in de provincie Flevoland en de gemeenten Noordoostpolder, Steenwijkerland. In de provincie Overijssel van Kampen tot aan Deventer en in de provincie Gelderland tot aan Elburg en Apeldoorn. Voor Reaal Verzekeringen beslaat ons gebied de drie noordelijke provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Stormschade en brandschade

Wanneer een woning beschadigd is door storm of brand, komen wij in actie om de schade te herstellen. Omdat de situatie vaak nijpend is, zijn wij in staat om snel te handelen.

Wij hebben ervaring met stormschade en brandschade aan allerlei delen van de woning of het bedrijfspand en weten wat er nodig is om de zaak weer als nieuw te maken.

Braakschade

Maar weinig dingen zijn vervelender dan een inbraak in uw woning of bedrijfspand. Dat geldt zeker wanneer de ongenode gasten uw spullen inbraakschade hebben toegebracht. Wij begrijpen natuurlijk dat u die schade zo snel mogelijk wil laten herstellen. Daarom is aannemersbedrijf E. de Boer & Zn. 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor calamiteiten zoals inbraakschade.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.