KLEINBOUW

Verhuizen? Verbouwen!

Gezinsuitbreiding, een vollere portemonnee of juist afnemende gezondheid: uw leven verandert, dus uw woonwensen veranderen met u mee. Soms is een aanpassing van uw woning nodig om uw woonplezier te behouden. Groot of klein, Aannemersbedrijf E. de Boer & Zn. is er voor al uw verbouwingen. Van het ombouwen van een garage tot studeerkamer tot het plaatsen van een dakkapel.

Datzelfde geldt voor bedrijfspanden. Een aanpassing in het kantoor of een extra productieruimte? Wij laten uw bedrijf met u meegroeien.

Aanbouw en verbouw

Om u thuis te blijven voelen in uw eigen woning, kan verandering soms noodzakelijk zijn. Bouwbedrijf E. de Boer & Zn. is er voor iedere verbouwing, uitbouw, aanbouw of andere aanpassing van uw woning. De voorbeelden zijn legio: een extra kamer bovenop de garage, een uitbouw met serre richting de tuin of een andere indeling van de ruimtes. Het is allemaal mogelijk. Wij maken een plan dat helemaal aan uw wensen voldoet en voeren het uit. Op die manier bent u weer voor jaren verzekerd van woongenot.

Ook hier geldt dat wij u in het voortraject alle zorgen uit handen nemen. Zo verzorgen wij het tekenwerk en het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Onderhoud op maat

Leuk is het voor de eigenaar niet altijd, maar elk gebouw heeft onderhoud nodig. Wij verzorgen het onderhoud van zowel woningen als bedrijfspanden. Onze mensen staan klaar voor grote en kleine onderhoudsklussen. Of het nu gaat om het vervangen van de kozijnen of het renoveren van het dak, wij nemen alles in en om uw huis of bedrijf voor onze rekening.

Interieurbouw

Aannemersbedrijf E. de Boer & Zn. kan uw nieuwe woning of bedrijfspand casco opleveren, maar ook de interieurbouw verzorgen. Wij bouwen en plaatsen (delen van) uw interieur zoals trappen, magazijnen, keukens, badkamers en toiletten.

Elke woning is anders en iedere klant heeft andere wensen. Daarom maken wij uw interieur op maat.

Badkamer en keuken

Voor het vernieuwen of aanpassen van uw badkamer bent u bij ons op de juiste plek. Ook plaatsen wij met plezier een nieuwe keuken voor u. Daarbij dienen vaak ook andere werkzaamheden uitgevoerd te worden, zoals het vlak maken van de wanden of de vloer en het aanpassen van de installatie. Wij kunnen dat voor u regelen en werken in dat geval samen met partners op het gebied van installatiewerk. Kent u zelf een goede installateur? We werken graag ook met dit bedrijf samen.

Inbouwkasten

Meer ruimte in een opgeruimd huis, wie droomt er niet van? In de loop der jaren verzamelen we heel wat spullen, terwijl onze woning niet groeit. Een op maat gebouwde inbouwkast kan daarom een ideale oplossing zijn. Wij plaatsen inbouwkasten en schuifwanden in allerlei soorten en maten. We komen bij u langs voor het bespreken van de wensen en het opnemen van de maten en verzorgen vervolgens het complete traject.

Dat doen we als dealer van de Garobe kastenlijn van Bruynzeel. Deze kastenlijn heeft een breed assortiment met oplossingen voor allerlei problemen rond opbergruimte. Het kan gaan om:

  • Inloopkasten
  • Voorzetkasten
  • Slaapkamerkasten
  • Garderobekasten
  • Archiefkasten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op.

Diversen

E. de Boer & Zn. Aannemersbedrijf B.V. uit Steenwijk heeft alles in huis om bouwprojecten van groot tot klein tot een goed einde te brengen. Heeft u plannen in of rond uw woning maar weet u nog niet precies wat u wilt en waar u moet beginnen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de ideale oplossing.