Kwaliteit

Waar vind ik een goede en betrouwbare aannemer?

Het algemene beeld van een aannemer is niet altijd positief. Mensen denken vaak dat aannemers altijd langer bezig zijn met de klus of dat de kosten veel hoger uitvallen dan was afgesproken. Elke opdrachtgever worstelt dan ook met de vraag: ‘Waar vind ik een goede en betrouwbare aannemer?’

Kwaliteit

Nou, hier dus!

Wij begrijpen dat en doen er alles aan om deze vooroordelen om te zetten naar vertrouwen en tevredenheid. Door ons werk onberispelijk af te leveren binnen de afgesproken prijs en bouwtijd. Door de gewenste werkzaamheden goed te inventariseren en vast te leggen om ze daarna nauwkeurig te kunnen calculeren en uit te werken in een realistische begroting. Door continu in nauw contact te blijven met onze opdrachtgevers.

Wij beloven u een faire prijs en een haalbare tijdplanning, dus geen nare verrassingen of onverwachte kosten achteraf. 

Onze vakmensen

Wij werken alleen met goed opgeleide en gekwalificeerde medewerkers en onderaannemers. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Onze uitvoerders en uitvoerend personeel beschikken over alle benodigde kennis, zoals van het Bouwbesluit 2012 en NEN 8700 en zijn allen VCA-gecertificeerd.

Profiel
Actueel

Ons team

Certificering is van belang, maar het begint natuurlijk bij het team. De werksfeer binnen ons bedrijf is plat en informeel. We hebben een nuchter en gedreven team met collega's die voor elkaar klaarstaan. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de wil om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen. Dat komt tot uiting in een hoog arbeidsethos met een laag ziekteverzuim en goede onderlinge afstemming en achtervang bij vakantie en ziekte.

Onze projectbegeleiders

Elk project wordt aangestuurd door een van onze projectbegeleiders, die allen:

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau hebben
  • De Nederlandse taal goed vaardig zijn, maar zich ook uitstekend redden in het Gronings dialect
  • Zeer goede communicatieve vaardigheden hebben
  • VCA-gecertificeerd zijn (voor leidinggevenden)
  • Bogen op minimaal 5 jaar ervaring
  • Opgeleid zijn tot BHV’er.  
Actueel
Actueel

Het resultaat

Kwaliteit is dus waar het om draait bij E. de Boer & zn. Aannemersbedrijf, daar mag u ons op afrekenen. Het resultaat is de realisatie van vele mooie projecten: alle bouwwerken waar we trots op zijn!

Bekijk onze projecten >

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer