UTILITEITSBOUW

Utiliteitsbouw van kantoor tot fabriekshal

Utiliteitsgebouwen: het is de verzamelnaam voor alle panden die niet bedoeld zijn om in te wonen. Bouwbedrijf E. de Boer & Zn. bouwt ze in alle soorten en maten. Van een compact gezondheidscentrum tot een grote fabriekshal en van een school tot een accountantskantoor.

Net als bij onze woningbouwprojecten, kunnen wij het hele traject van begin tot eind verzorgen. Wij zijn er voor u vanaf de eerste, misschien nog vage plannen, tot aan de feestelijke opening. En ook daarna nog, wanneer u ons het onderhoud laat verzorgen.

Astron bedrijfshallen

Bouwbedrijf E. de Boer & Zn. bouwt bedrijfshallen volgens het staalbouwsysteem van Astron. Dit is een succesvol bouwsysteem waarmee we snel, flexibel en tegen een gunstige prijs een bedrijfshal kunnen bouwen. Het systeem is al geschikt voor overspanningen van meer dan twintig meter, maar hoe groter het pand, hoe groter het voordeel.

Dankzij een slim systeem zijn de kosten snel en gemakkelijk in kaart te brengen. De onderdelen worden kant en klaar aangeleverd en op de locatie binnen korte tijd in elkaar gezet. Bij de grootste hallenbouwer van Europa bent u daarnaast verzekerd van de beste kwaliteit.

Kantoorgebouwen

Aannemersbedrijf E. de Boer & Zn. bouwt de gebouwen waar gewerkt wordt. Ook hier geldt dat alles draait om wat onze klant nodig heeft om zijn bedrijf optimaal te laten functioneren. Kantoorpanden horen uniek te zijn, net zoals bedrijven dat zijn.

Bij het ontwerpen en bouwen van kantoren gaat het om het werk dat er moet gebeuren, maar ook om de manier waarop er gewerkt gaat worden. Moeten uw medewerkers voortdurend met elkaar communiceren of hebben ze juist rustig nodig? Met dat soort vragen houden we rekening bij het bouwen van het ideale kantoor.

Opslaggebouwen

Wij bouwen opslaggebouwen voor bijvoorbeeld productiebedrijven, groothandels en andere ondernemingen die grote hoeveelheden grondstoffen gebruiken. Hiervoor kunnen wij gebruik maken van traditionele bouwsystemen, maar ook van het staalbouwsysteem van Astron.

Productiegebouwen

Wij bouwen panden voor productiebedrijven. Stevige gebouwen waarin veel geproduceerd en hard gewerkt moet worden.

Publieke gebouwen

Ons bedrijf heeft veel ervaring met het bouwen van gebouwen die voor publiek toegankelijk zijn. Die publieke gebouwen lopen uiteen van scholen en winkels tot aan huisartsenpraktijken.

Niet alleen houden wij rekening met de activiteiten die in het pand gaan plaatsvinden, ook de uitstraling van het gebouw is belangrijk. Het realiseren van een publiek gebouw is bij ons dan ook in goede handen.