WONINGBOUW

Uw woning van droom tot oplevering

Van een groot huis dat op een schitterende plek van alle gemakken is voorzien tot een compact en slim gebouwde woning middenin de stad. Aannemersbedrijf E. de Boer & zn. bouwt woningen in allerlei soorten en maten. Dat doen we veelal in en rond Steenwijk, maar ook in andere delen van Overijssel, Drenthe, Friesland en Flevoland. Bij ons draait alles om de wensen van de klant: van het eerste, misschien nog wat dromerige gesprek over uw toekomstige woning, tot het moment dat u de sleutel voor het eerst in het slot steekt. En wellicht nog langer, wanneer wij ook het onderhoud voor u mogen verzorgen.

Dat alles bij ons om de klant draait, is niet zomaar een kreet. Bij bouwbedrijf E. de Boer & zn. uit Steenwijk zijn we bijvoorbeeld flexibel. Om de kwaliteit te kunnen garanderen werken we samen met een aantal vaste partnerbedrijven. Maar wilt u een deel van het werk door een ander bedrijf laten verzorgen, dan is dat geen probleem. Zo kunt u ervoor kiezen om uw huis te laten ontwerpen door de architecten van een van onze partners, maar ook uw ‘eigen’ architect meebrengen. In goed overleg werken wij graag met dit bedrijf samen. Datzelfde geldt voor andere betrokken bedrijven zoals installateurs, tegelzetters en stukadoors. Wij kunnen uw woning kant en klaar afmaken, maar deze ook casco opleveren. Uw wensen staan altijd voorop.

Vrijstaande woning

Ons aannemersbedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande woningen die net dat beetje extra aandacht en kwaliteit vragen. We zijn er stiekem best trots op dat we in Steenwijk en omgeving heel wat mooie vrijstaande woningen hebben mogen bouwen. Die woningen zijn dan ook onze beste reclame.

Bij het bouwen van een vrijstaande woning staan de wensen van de klant van A tot Z centraal. Iedere woning is uniek, net zoals iedere klant met zijn of haar wensen en financiële mogelijkheden dat is. Eerst kijken we wat er mogelijk is binnen het financiële plaatje. Daarna gaan we voor u aan de slag om uw vrijstaande woning te ontwerpen en te bouwen. Wij kunnen onder meer de vergunning aanvragen bij uw gemeente, zodat u vrijwel geen omkijken heeft naar de papieren rompslomp.

Wij houden u op de hoogte van de gang van zaken, maar zijn ook altijd bereikbaar voor vragen. Gedurende het hele traject heeft u bij E. de Boer & zn. één aanspreekpunt. Op die manier bent u altijd aan het juiste adres.

Seriematige woningbouw

Een rijtje huizen of een serie mooie twee-onder-een-kap-woningen. Aannemersbedrijf E. de Boer & zn. bouwt ze voor bijvoorbeeld projectontwikkelaars of woningbouwcorporaties. Ook bij deze seriematige woningbouw staat de wens van de klant voorop.

Wonen bij uw bedrijf

Wonen bij een bedrijf kan voor ondernemers veel voordelen betekenen. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de bespaarde hoeveelheid reistijd. Voor diverse ondernemers hebben wij dit mogelijk gemaakt door hun bedrijfswoning en bedrijfspand te bouwen.

Een woning bouwen bij een bedrijf is vanzelfsprekend niet overal toegestaan. De regels rond bedrijfswoningen zijn strikt en verschillen per gemeente. Bij aannemersbedrijf E. de Boer & zn. hebben we de expertise in huis om het proces van begin tot eind voor u te begeleiden. Wij trekken voor u aan de juiste touwtjes om uw bedrijfswoning te realiseren.

 

Renovatie 

Behalve met het bouwen van huizen hebben wij veel ervaring met projectmatige renovatie van huurwoningen. Voor diverse woningbouwcorporaties knappen wij de woningen op. Het kan gaan om regulier onderhoud aan bijvoorbeeld kozijnen, deuren en dakgoten, maar ook om ingrepen die de woning verduurzamen. Zo kunnen wij diverse bouwkundige maatregelen nemen om de woning energiezuiniger te maken.

Wat voor huurwoningen geldt, is net zo goed het geval voor koopwoningen. Wij renoveren uw woning en maken deze duurzaam en toekomstbestendig.